ARTmania, din nou la SIBIU! În premieră, două scene pentru același festival!

În perioada 29-30 iulie are loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului ARTmania. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare unde, pentru prima dată în istoria festivalului, vor fi amenajate nu una, ci două scene pentru concerte.

Organizatorii anunță că ediția din acest an se bucură de participarea unor renumiți artiști internaționali, dar și locali, dintre care amintim: Katatonia, Ihsahn, Pain of Salvation, Solstafir, The Foreshadowing, Black Peaks, Poemisia, Stonelight, Vesprea și mulți alții. Accesul publicului este gratuit la toate concertele.

În cadrul evenimentului se va desfășura și semifinala regională a competiției internaționale Global Battle of the Bands. Evenimentul are loc astăzi, 28 iulie, începând cu ora 19, în Oldies Pub. (Pentru acesta se va percepe taxă de intrare, costul unui bilet este de 15 lei).

Festivalul ARTmania este un eveniment organizat de Sc ARTmania Events Srl și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală 2016. Mai multe detalii despre acesta puteți găsi pe: http://artmaniafestival.ro/ sau pe pagina de Facebook a evenimentului:https://www.facebook.com/ARTmania.Festival/?fref=ts

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: