AUR!!! AFT pe cea mai inalta treapta a podiumului la Salonul de Inventică Internaţional – “EUROINVENT 2015 – 7th EUROINVENT Exhibition of Creativity and Innovation”

În perioada 14 -16 mai 2015, s-a desfăşurat în incinta Palas Mall din Iaşi, sub înaltul patronaj al Ministerului Educaţiei Naţionale, Forumului Inventatorilor din România, Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”din Iaşi, Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi International Federations of Inventors Associations, Salonul de Inventică Internaţional – “EUROINVENT 2015 – 7th EUROINVENT Exhibition of Creativity and Innovation”.

Concret, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” a fost prezentată în cadrul salonului, cu brevetul de invenţie acordat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci – “Tracked mini-robot with electric actioning obtained from solar energy capture with a load of explosives attached”.

Asa cum confirma conducerea Academiei, invenţia, realizată de colectivul de cercetători din cadrul Departamentului Ştiinţe Tehnice al Academiei Forţelor Terestre, condus de Conf.univ. dr. ing. dipl. Silviu Mihai PETRIŞOR, a fost premiată cu MEDALIA DE AUR în urma evaluării în cadrul comisiei de jurizare internaţională şi cu DIPLOMA DE EXCELENŢĂ CU MENŢIUNE SPECIALĂ acordată de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Mai mult, lucrarea sibienilor a reusit să impresioneze si sa stârnească interesul participanţilor naţionali şi internaţionali prezenţi în cadrul prestigiosului salon de inventică ieşean.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: