Baia Populară Sibiu a… imbaiat cu 10.000 mai mulți clienți în 2014 decât în 2013

Baia Populară Sibiu a finalizat analiza anului 2014, anul trecut fiind unul foarte bun pentru acest obiectiv public atât prin prisma investițiilor promovate, cât și prin schimbarea identității vizuale a Băii. 

Conform statisticilor de la Primarie, in 2013 Baia a avut 61.032 de clienți, iar la sfârșitul anului 2014 au fost înregistrați 72.115 clienți care au utilizat serviciile Băii, fie că a fost vorba de bazin, saună, coafor sau cosmetică. Creșterea înregistrată este o veste îmbucurătoare în contextul proiectului multi-anual de modernizare a Băii aflat în desfășurare. 

Mă bucur că am reușit anul trecut să dăm un suflu noi Băii Populare Sibiu. Îmbunătățirea spațiilor, creșterea calității serviciilor, revenirea la denumirea sa inițială, promovarea unui site propriu, conceperea unei noi sigle au fost reușitele anului 2014. Vom continua investițiile și în 2015, dar deocamdată suntem în faza elaborării studiului de fezabilitate pentru acestea” declara primarul Astrid Fodor.

Demn de remarcat, totodta, pentru Baia Populară Sibiu anul 2014 a fost unul aniversar: obiectivul a împlinit 110 ani de la punerea în funcțiune. Proiectul de modernizare început în 2006 a continuat și anul trecut, cea mai importantă lucrare fiind reabilitarea saunei complexului, aceasta având în prezent un aspect mai îngrijit și fiind mai funcțională. Lucrările au inclus placarea ambelor bazine cu mozaic de sticlă, amenajarea instalațiilor de filtrare și recirculare a apei din cele două bazine cu nisip cuarțos, instalarea unui echipament de transfer termic — schimbătoare de căldură automate și instalarea unor sisteme automatizate care să măsoare și să controleze dozarea clorului și PH-ului la dezinfecția și tratarea apei din bazine. Valoarea contractului a fost de 130.081 de lei, fără TVA. Alte investiții au vizat salonul de cosmetică și cel de coafor, care au fost complet modernizate. Aceste lucrări au însumat peste 45.000 de lei.

Suma totală alocată investițiilor în 2014 a fost de 340.477,36 lei. Alți 144.000 de lei au fost utilizați pentru reparații.

În 2014, aici a avut loc competiția de înot pentru copii – Cupa Primăverii și Cupa Smile Sport Club, o modalitate de a-i încuraja pe cei mici să practice acest sport atât de complex și benefic pentru sănătate. De altfel, copii sunt prezenți în număr foarte mare printre clienții Băii, participând la cursurile de înot organizate aici zilnic. În plus, Baia oferă și cursuri de Aqua Gym și Aqua Bebe Gym, aceste exerciții fizice în apă având un efect revigorant pentru corp.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: