BAROCUL, stapan la resedinta BRUKENTHAL din AVRIG

Toamna e altfel  la Avrig. E BAROC. E o traditie frumoasa care face recurs la memorie, cultura, distractie si mai ales aduce prinos inspiratiei oamenilor faini din Avrig.

Asdar, intrati in poveste sin u o sa va para rau! Contese şi conţi, baroni şi baronese, personaje mai mult sau mai puţin de poveste, o sa isi dea intalnire sambata 10 octombrie 2015 , la fosta reşedinţă de vară a baronului Samuel von Brukenthal de la Avrig (fostul Preventoriu), pentru a participa la a VII a editie Festivalului „Toamnă barocă la Avrig”.

Organizatorii ne asigura: va fi o zi minunată, cu adevărat deosebită, petrecută într-un decor ce te pote duce foarte uşor cu gândul la poveste, o zi în care complexul de la Avrig se va deschide spre vizitatori.

Evenimentul are multiple caracteristici (cultural, artistic, monden etc), iar organizatorii şi-au propus ca prin acesta să promoveze şi să readucă în atenţia opiniei publice, a autorităţilor locale şi naţionale, dar şi a locuitorilor Avrigului, singurul complex baroc de acest fel din România, dar şi multe alte elemente ale acestui stil prezente şi cunoscute în această zonă.

 

Program:

11:30: Sosirea invitatior

12:30: Deschiderea oficiala umata de conferinta de presa

13:30: Parada baroc – Bridge Theater din Sibiu

14:00: Lunch

15:00: Teatru outdoor in gradinile baroc –“Cu EA, despre EA si fara EA” – Bridge Theater din Sibiu

16:00: Prezentare colectia baroc – designer Iulia Manciulea

Prezentare colectia toamna – iarna – Hispanitas

17:30: Concert baroc – elevii Liceului de Arta din Sibiu

18:00: Vernisaj litografii Salvador Dali

19:00: Spectacol de foc – Bridge Theater din Sibiu

19:30: Dineu 

La restaurantul din parc veti putea servi specialitati si minuturi calde sau bufet rece, cafea, dulciuri, sucuri, bauturi.

 

INTRAREA ESTE LIBERA!

 

 

Surse foto: www.infotravelromania.ro, www.romanialibera.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: