Baschet: CSU Sibiu pierde in sala Transilvania si spune adio calificarii in „Final Four” (video)

CSU Sibiu pierde cu Timisoara, pe teren propriu, si rateaza calificarea in "Final Four"

Bachetbalistii sibieni au pierdut pe teren propriu confruntarea cu BC Timisoara, dupa ce la jumatatea meciului aveau un avans confortabil. Astfel, elevii lui Miodrag Perisic au ratat ocazia de a ajunge in „Final Four”.

Sibienii au inceput destul de motivati acest meci, mai ales dupa ce la Timisoara au cedat la doar doua puncte (82-84), iar dupa doua din cele 4 seturi conduceau cu 45-37.

Insa, oaspetii au speculat prompt lipsa de concentrare din tabara sibiana si au revenit in setul 3, recuperand integral diferenta: 59-60! Setul 4 a fost dramatic, sibienii avand nevoie de o victorie la trei puncte pentru a se califica mai departe. Diferenta pe care au avut-o, pe final de joc, la 70-66.

Numai ca Gruev a ratat doua libere, iar oaspetii s-au impus, profitand de caderea psihica a jucatorilor sibien, iar meciul s-a incheiat in favoarea oaspetilor: 73-76.

„”Un meci foarte dificil. Am controlat meciul tot timpul până în minutul 36 sau chiar 39. Nu am luat din păcate deciziile potrivite în unele momente. Nu am avut o bancă așa de lungă ca cea a Timișoarei. Jucătorii noștri sunt obosiți și cu un minut înainte de final am avut 4 puncte și două aruncări libere. Am ratat acele aruncări, iar ei au marcat trei puncte și așa s-a stabilit soarta meciului. Nu vreau să spun că e vorba de mentalitate, dar am o echipă care a început să piardă și asta nu e bine. Trebuie să ieșim rapid din această problemă. Sunt jucători care muncesc mult, vor să facă ceva, dar pentru noi orice joc de aici încolo e extrem de important. Suntem pe locul 12 și orice joc pierdut poate fi un dezastru. E o problemă pentru noi, dar continuăm să ne facem treaba și mergem mai departe!””, a declarat după meci antrenorul CSU Sibiu, Miodrag Perisic, pentru site-ul oficial al clubului, csusibiu.ro.

Pentru CSu Sibiu a marcat Devon Austin – 26 de puncte, Lee Wayn – 24 de puncte, Aleksandar Gruev – 9 puncte şi Mnatas Griskenas – 6 puncte.

Maine, de la ora 18.00, Gaz Metan Medias va juca pe teren propriu cu BCM U Pitesti, intr-un meci in care are nevoie de o victorie la 7 puncte, pentru a se califica in „Final Four”, adica semifinalele Cupei Romaniei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: