Baschet: Gaz Metan Medias castiga la Craiova! Bataie la final de meci!

Gaz Metan Medias a castigat si al doilea joc din seria cu SCM Craiova, din play-off-ul Ligii Nationale de baschet masculin, invingand la SCM Craiova cu 87-90.

Dupa un inceput de meci controlat de medieseni, craiovanii au revenit in joc si au recuperat pe final de meci. Un final de meci extrem de tensionat, pe muchie de cutit.

Cu 5 secunde inaintea fluierului final, oaspetii au beneficiat de doua aruncari la cos, care ar fi putut incheia conturile. Numai ca ambele au fost ratate.

Peste 2 secunde, craiovenii au beneficiat de 3 aruncari libere, la scorul de 87-90! Numai ca toate aruncarile au fost ratate, iar mediesenii au castigat jocul.

Asta a declansat furia unor suporteri craioveni, care au patruns pe teren, pentru a-i lua la bataie pe jucatorii medieseni! De altfel, schimburi de lovituri au avut loc si intre jucatorii medieseni si cei craioveni! Stewarzii au intervenit rapid, iar jucatorii formatiei ardelene au plecat in fuga la vestiar, sub privirile uimite ale tehnicianului Gazului, Marcel Tenter, care isi facea cruci!

Dupa acest joc, mediesenii sunt pe val, conducand cu 2-0 in seria cu SCM Craiova. Va reamintim ca Gaz Metan Medias a castigat Cupa Romaniei in acest sezon.

Foto: DigiSport

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: