Basescu, sosit la „Sus pe Muntele din Jina”!

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sosit astazi, in jurul amiezii, la festivalul oierilor de la Jina.

El a ales ca Jina sa fie una dintre locatiile pe care le-a vizitat in concediu. Traian Basescu a venit insotit de Maria Basescu.

Presedintele Romaniei a spus ca ceea ce isi doreste sa manance la festivalul de la Jina este mamaliguta cu branza.

"Daca am venit sa mananc ceva, am venit chitit sa mananc branza cu mamaliga. Indiscutabil zona este cu oameni care si-au facut cu truda lor bunastarea, nu au nevoie sa le dea Guvernul", a spus Traian Basescu la Jina.

Oamenii prezenti la Festivalul "Sus pe muntele din Jina" nu au ezitat sa isi faca si poze cu presedintele Romaniei si prima doamna a tarii. Nu au lipsit nici cadourile: Basescu a primit o palarie de la unul din oamenii care au venit la Jina.

UPDATE: Basescu: Rugati-va sa nu faca Guvernul nimic pentru voi. Daca ar face, ar strica!

Printre oamenii prezenti la festivalul "Sus pe muntele din Jina" s-au aflat si oameni care i-au cerut presedintelui Romaniei sa "faca ceva si pentru ei". Basescu le-a spus ca, la cate au realizat singuri, oamenii din Marginimea Sibiului ar trebui sa se roage sa nu faca Guvernul nimci pentru ei, pentru ca daca ar face, ar putea sa strice ceea ce oamenii din marginime deja au realizat.

"Marea ramane la locul ei, asa ca am abandonat-o o zi ca sa vin sa va spun "Sanatate!", "Sa va dea Dumnezeu bucurie!". Festivalul asta este o traditie de patruzeci si trei de ani. Dar festivalul poate ca spune mai putin despre dumneavoastra decat lucrurile pe care le vezi astăai aici. Am vazut cum arata satele dumneavoastra. Cineva spunea "domnule presedinte,Guvernul, dumneavostra, sa faca ceva pentru noi" si i-am spus "omule, roaga-te sa nu faca. Daca face ceva s-ar putea sa strice ceea ce ati facut deja". Singurul lucru de care aveti nevoie este de libertate si de intelegere pentru ca voi, din munca dumneavoastra, va luati tot. Va multumesc mult pentru ospitalitate. Am venit cu drag si voi reveni cu drag la Jina si cand nu voi mai fi presedinte", a mai spus Traian Basescu la Jina, in judetul Sibiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: