Băut, indisciplinat și… cu autorizație de circulație expirată: Profilul, “la indigo”, al unor șoferi intrați în vizorul Poliției în weekend

 

ALCOOLUL NU ȚINE TOVĂRĂȘIE… iar dacă mai ai și actele expirate și te joci de-a șofatul, sigur, sigur ai de-a face cu poliția!

Iată ce s-a întâmplat în weekend:

În data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, pe DC 24, în afara oraşului Dumbrăveni, a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, care conducea un autoturism pe care erau montate plăcuţe cu numere provizorii.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 2 noiembrie, bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni la regimul rutier: punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis, respective conducere sub influenţa alcoolului.

În data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, în municipiul Mediaş, poliţiştii rutieri au identificat un prahovean în vârstă de 37 de ani, aflat la volanul unul autoturism condus pe strada Andrei Şaguna. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul consumase alcool înainte de a conduce, rezultatul testării fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot în data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, pe raza oraşului Dumbrăveni, a fost identificat un sibian în vârstă de 37 de ani care conducea un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie expirase în data de 25 noiembrie.

Bărbatul este cercetat penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: