BOMBA! Capul lui Coldea cade sau nu?!

 

 

“Preşedintele Klaus Iohannis este foarte afectat de scandalul în care este implicat principalul serviciu de informaţii de câteva zile. Mai ales că el a survenit la scurt timp după plecarea intempestivă din fruntea SRI a directorului civil George Maior.

Conform sursei noastre, în primele momente, Iohannis s-a temut că este o operaţiune de compromitere a mandatului său. Că va fi atras şi el în scandal. Iar temerile i-au fost alimentate de alegaţiile Elenei Udrea care, în primele sale declaraţii a făcut legături între Coldea şi Iohannis. Afirmaţii pe care nu le-a mai făcut ulterior.

Potrivit aceleiaşi surse, Klaus Iohannis va proceda, după audierea lui Coldea în comisia parlamentară, care oricum este un moft, la numirea rapidă în fruntea serviciului a unui şef civil. Iar acesta, sub pretextul formării unei echipe, îi va lua capul lui Coldea. Foarte frumos. Şi fără scandal”.

Articolul a fost publicat ieri de comisarul.ro. Cum insa toti spun ca azi e o zi fierbinte in Parlament, urmand a se lua decizii care tin romanii dar mai ales politicienii cu sufletul la gura, ramane sa vedem ce va fi, cum va fi…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: