Bottesch, presedinte FDGR Transilvania: E posibil sa candidez din nou la CJ!

Martin Bottesch a fost ales in functia de presedinte al FDGR Transilvania. Dupa alegerile din interiorul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, noul presedinte a declarat ca, in continuare, FDGR nu se va apropia de niciun partid politic si ca este posibil ca el sa candideze din nou la presedintia Consiliului Judetean, la urmatoarele alegeri locale.

Martin Bottesch este, incepand de astazi, noul presedinte al FDGR Transilvania. El a fost ales in unanimitate in aceasta functie. Bottesch spune ca cel mai important pentru FDGR este sa “aiba voce proprie”.

Am luat decizia ca nu trebuie sa ne apropiem prea mult de partidele politice. Nu avem in vedere protocoale de colaborare. Pot sa existe local, daca organizatia forumului considera ca e bine sa colaboreze cu un partid sau cu altul. Nu luam culoarea niciunui partid…. Cred ca vom juca un rol aprig in admininstratia locala, deci FDGR va participa la alegeri si va candida pentru anumite functii in administratie”, a declarat astzazi, presedintele FDGR Transilvania, Martin Bottesch.

Intrebat daca ia in calcul o noua candidature pentru alegerile locale viitoare, Bottesch a raspusca ca “acum nu este momentul sa dau un raspuns foarte clar, dar este posibil”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: