Bucurie pentru melomani: Festivalul Internațional „George Enescu” revine la Sibiu

EEEENs
FAIN DE TOT: Festivalul Internațional „George Enescu” revine la Sibiu și vă invită la o serie de 6 concerte excepționale susținute de mari artiști ai lumii. Printre invitați se numără: pianista Yuja Wang, violonistul Gil Shaham, Mahler Chamber Orchestra și Camerata Regală alături de Shlomo Mintz.
Evenimentul se desfășoară sub tema „O istorie din iubire” și reunește la Sibiu peste 85 de artiști și ansambluri de talie mondială care vor susține concerte deosebite, în premieră, în perioada 3-14 septembrie, la Sala Thalia.
O altă surpriză a acestei ediții a festivalului este prezența lui Robert Powell, una dintre figurile legendare ale cinematografiei. Artistul face parte din distribuția spectacolului „Viața pasională a lui Claude Debussy”, alături de actrița Rohan McCullough și de muzicienii Clive Conway la flaut și Christine Croshaw la pian.
Evenimentul sărbătorește 140 de ani de la nașterea marelui compozitor George Enescu. Concertele vor oferi publicului un program amplu de lucrări enesciene care vin să completeze un repertoriu din care nu vor lipsi Beethoven, Chopin, Mozart sau Bach.
Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Iabilet.ro.
„Festivalul Internațional George Enescu la Sibiu” este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: