CA O POVESTE… Moș Crăciun vine în Comuna Tîrnava

images_foto_122017_TTTTTTT

 

Că așa este dat, să pogoare-n sat, să aducă dar bogat… Ultima lună din an aduce în comuna Tîrnava unul dintre cele mai așteptate evenimente de către cei mici și anume, “Vine Moșul la Tîrnava” (ediția a VI-a). 

 

Așa cum aflăm de la neostenitele ajutoare ale Moșului, sâmbătă, 23 decembrie, acesta se va plimba pe toate străzile din localitate şi va invita copiii la Căminul Cultural pentru a-şi primi cadourile, nu înainte ca pruncii să susțină un mic spectacol pregătit cu de toate faine de… sărbătoare, pentru a-și arăta recunoștința față de Moș Crăciun și… asistentele acestuia.

În acest an, aproximativ 600 de cadouri sunt pregătite să ajungă la prichindeii ( cu vârsta de până la 14 ani) care au fost cuminţi și acum… sunt nerăbdători să-l salute pe Moș Crăciun.

 

„De la bun început, ideea noastră a fost ca Moş Crăciun să meargă în sat şi să-i invite pe toţi copiii la Căminul Cultural, unde are loc serbarea anuală specifică Sărbătorilor de Iarnă. După ce vom ascultata și vedea ceea ce au pregătit copiii, Moş Crăciun le va oferi drept răsplată sute de cadouri”, a explicat Pleiner Norbert, primarul comunei Tîrnava.

 

Programul zilei:

Ora 15:00 – Plecarea Moșului din fața Primăriei – “Turul Moșului în Comună”

Ora 17:00 – Programul cultural “Vine Moșul la Tîrnava” (30 de minute)

Ora 17:30 – Sosirea Moșului & Împărțirea cadourilor

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: