Cafeneaua politica. Tinerii au discutat ieri despre noul cod electoral

În data de 25.03.2015 începând cu ora 19:00, a avut loc o nouă ediție a Cafenelei politice, eveniment organizat de TNL Municipiul Sibiu.

Întâlnirea tinerilor liberali sub forma Cafenelei Politice a avut ca temă de aceasta data dezbatera proiectului de lege a noului cod electoral.

 La eveniment au participat D-l Marin Crăciun, fost subprefect al Municipiului Sibiu, D-na profesor Mariana Stănuș de la Facultatea de Științe politice din cadrul Universității Lucian Blaga, D-l Marius Oltean – membru al Biroului Electoral Judetean și membru PNL.

Totodata, au mai participat: președintele executiv al TNL România, d-l Vlad Vasiu, președinții organizației municipale de tineret d-l Dacian Iosif și d-l Mircea Frățilă, președintele organizației județene de tineret d-l Sterp Gheorghe.

Invitații s-au adresat unui număr de 50 de tineri atât din cadrul organizației de tineret ai TNL cât și tineri sibieni care au raspuns invitației de pe site-urile de socializare, unde au discutat pe tema proiectului de lege a noului cod electroral aflat în dezbatere publică.

S-a discutat pe tema noului cod electroral probleme sau lacune ale codului electroral de la organizarea alegerilor locale, alegerea consilierilor locali si județeni, continuând cu dezbaterea modului de alegere al președintelui sau parlamentului.

În urma acestei dezbateri, tinerii participanți au primit informații exacte și au putut să iși formeze o imagine cât mai clară cu privire la alegerile locale, parlamentare și prezidențiale viitoare.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: