Câinii vă invită la spectacol! Campionatul Naţional de Dresaj!

Iubiţi câinii? Credeţi în potenţialul lor şi sunteţi convinşi că pot salva vieţi şi îmbuna inimi, la nevoie? Nu rataţi un eveniment de anvergură, dedicat patrupedelor despre care se spune, pe drept cuvânt, că sunt „cei mai buni prieteni” ai tuturor. Veniţi în week-end în parcul Sub Arini!

Colţ Alb şi Clubul de Dresaj Canin Român organizează weekend-ul acesta, la Sibiu, de acum aşteptatul Campionat Naţional de Dresaj Canin, ajuns anul acesta la cea de a 8-a ediţie.

Programat pentru zilele de 24 şi 25 august, în Parcul Sub Arini, pe terenul mic al Stadionului Municipal, evenimentul aduce în prim-plan cei mai „educaţi” şi ascultători câini care, iată, pot fi nu doar cei mai buni prieteni ai omului, dar şi sprijin de nădejde în cazuri de extremă urgenţă, salvatori şi … „poliţişti”.

Conform regulamentului concursului, competitorii trebuie să treacă prin nu mai puţin de cinci probe de examinare „de foc”, pentru a-şi dovedi abilităţile remarcabile şi pentru a urca, fireşte pe podiumul mult râvnit mai ales de dresorii îndrumători.

Printre probele pregătite se numără examenul de “dresaj disciplinar”, IPO (International Prufung Order), Agility, Mondioring şi Obedience, în cadrul cărora vor parcurge diverse probe sportive de disciplină, socializare, atac, apărare, subordonare, urmă, aport şi sărituri peste obstacole, care întotdeauna fac deliciul publicului şi chiar al juriului extrem de exigent.

Organizatorii speră la o participare de peste  60 de patrupede din întreaga ţară.

Demn de precizat, în cadrul evenimentului, organizaţia Animal Life va fi prezentă pentru promovarea unei campanii de adopţie a “sufletelor fără stăpân”.

Demn de precizat, în ultimii trei ani, tot Sibiul a fost cel care a găzduit  ediţiile Campionatului Naţional de Dresaj pentru Câini de Serviciu, întotdeauna câinii sibieni urcând pe podium.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: