Căldură în toată locuința, cu economii substanțiale

images_foto_122017_stropuva

Statul la casă/vilă vine cu o serie de avantaje, care cu greu pot să fie neglijate. Pe lângă confortul suplimentar, dar și spațiul vizibil crescut, proprietarul casei poate oricând să își aleagă sistemul de încălzire mult dorit. Sunt foarte multe opțiuni din care se poate alege, în funcție de nevoile fiecăruia.

 

Unele dintre cele mai convenabile, dar și mai rentabile astfel de investiții pe termen lung sunt reprezentate de centrale termice Stropuva. Au avantajul că pot fi alimentate cu mai multe tipuri de combustibili, precum lemn, brichete de rumeguș sau cărbune. Nu numai că sunt extrem de versatile din acest punct de vedere, dar oferă totodată și un randament de până la 90%.

Oricare dintre modelele de centrale termice distribuite de stropuva-romania.ro are o autonomie crescută, care cu greu poate să mai fie depășită de alți competitori de pe piață. Când vine vorba de alimentarea cu lemne, autonomia centralelor termice Stropuva ține până la 30 de ore, iar în cazul celor cu cărbuni se poate ajunge chiar și până la 3-5 zile. Gândiți-vă că e de ajuns o singură dată pe zi să faceți alimentarea la centrala termică și toate grijile dumneavoastră au dispărut, au fost lăsate deoparte. În loc să fiți nevoiți să cărați în continuu lemne sau să aduceți saci întregi cu cărbune, tot ce va fi nevoie e să aveți strictul necesar. Spuneți la revedere zilelor de iarnă în care menținerea căldurii în casă e mai mult un chin!

Noua generație de centrale termice Stropuva poate să încălzească suprafețe mari, de până la 400 metri pătrați. Astfel, o casă cu o suprafață medie de 120 de metri pătrați va beneficia de confortul termic atât de mult dorit de către proprietari cu o centrală S20U. De asemenea, capacitățile pot să varieze, de la 7 kw până la 40 kw, în funcție de fiecare model în parte.

Pe lângă calitatea și durabilitatea caracteristică mărcii Stropuva, aceasta se remarcă și prin modul de ardere. Toate produsele Stropuva vin la pachet cu arderea de tip lumânare, care a fost pentru prima oară dezvoltată și patentată de această marcă. Datorită acesteia, construcția cazanului este mult simplificată, acesta funcționând în deplină siguranță. În așa fel, nu se formează condens și nici nu se acumulează smoală pe pereții cuptorului.

Pentru un plus de siguranță crescut, orice centrală termică este dotată cu ventilator, care să asigure o ardere neîntreruptă, fără niciun fel de probleme. Indiferent că doriți să vă asigurați căldura mult dorită prin intermediul caloriferelor, boilerelor de încălzire sau prin pardoseală, alegerea unei centrale termice Stropuva este întotdeauna soluția ideală.

Poate funcționa cu ușurință în sistem închis sau deschis, tocmai de aceea reprezintă unul dintre cele mai eficiente astfel de modele. Indiferent că veți face o multitudine de modificări în ce privește aspectul, cât și funcționalitățile casei, o centrală Stropuva va avea o durată de viață de până la 20-25 de ani.

Când totul din casă va fi în plină schimbare, acest produs va rămâne fidel nevoilor dumneavoastră. Nu ezitați să consultați ofertele de prețuri existente pe stropuva-romania.ro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: