Când oamenii sfințesc locurile și… când locurile sfințesc oamenii: mărturisirea directorului CNM ASTRA, DE PUS LA INIMĂ

“1 iulie este o zi importantă pentru mine. Această zi este ziua în care Dumnezeu m-a trimis într-o familie mare şi inimoasă – FAMILIA MUZEUL ASTRA. Se întâmpla acest lucru în urmă cu fix 11 ani… de atunci am fost pe rând muzeograf, şef birou, şef secţie şi director al Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului. Soarta a lăsat ca în 2014, în aceeaşi zi de 1 iulie, să fiu numit Director general al Complexului Naţional Muzeal ASTRA.

Este o calitate care mă onorează, dar mă face şi mai responsabil totodată. Am crescut alături de aceşti oameni şi alături de ei am devenit un om mai bun. Am pornit împreună pe un drum şi Dumnezeu îmi e martor şi sufletul meu de moţ că nu ne vom da înapoi! Muzeul ASTRA este ALTFEL! Este viaţă, tradiţie şi noutate! Este ÎNCEPUTUL!”

O țâră de… cuvânt și-o bucată mare de inimă, puse cu pita dulce a harului de a face lucruri frumoase să se-ntâmple, în calea unui OM… Moțul care, iată, CE SIMTE, CE GÂNDEȘTE, ca muzeograf, ca director al unui muzeul emblematic pentru Sibiu, pentru țară: CNM ASTRA. Mărturisirea a postat-o domn’ director azi, pe contul s[u pe o rețea de socializare. Gestul și cuvântul spun TOTUL…

Îi dorim Domnului Ciprian Ștefan la cât mai multe și împlinite zile pe acest frumos tărâm al culturii naționale și universale!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: