Caramitru si Malaele vin la Sibiu

Ion Caramitru si Horatiu Malaele vin in aceasta luna, la Sibiu, cu spectacolul “Cate-n luna si in stele”. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia, in 27 aprilie.

Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele ajung la Sibiu pentru premiera spectacolului extraordinar „Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele”.

Aplaudat deopotriva de critica si de public, spectacolul este o revelatie a ultimelor sezoane, jucat cu casa inchisa la fiecare dintre editiile prezentate in Bucuresti si in tara.

Caramitru recita rascolitor, imaginand, cu inteligenta si ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic, irezistibil si plin de umor – demonstratii de virtuozitate intr-un duel de vorbe ai carui martori sunt adesea Shakespeare, Toparceanu sau Nichita. Cei doi parteneri de dialog improvizeaza, rasplatiti cu hotote de ras, in reprize vulcanice de haz spumos sau cu taceri pline de emotie, in momente cu o incarcatura sensibila profunda”, spun organizatorii.

Alaturi de cei doi actori, pe scena se va afla si violoncelistul Adrian Naidin.

Spectacolul “Caramitru-Malaele, Cate’n luna si in stele” de la Sibiu va avea loc sambata, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Thalia. Pretul unui bilet este cuprins intre 50 si 80 de lei si se pot cumpara de la agentia salii de spectacole si online, pe pe www.bilete.ro sau in oficiile Poștei Romane si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: