Cartierul Veteranilor de Război va fi viabilizat

images_foto_082018_VVVVe

 

 

 

Vești bune: În ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, primarul Astrid Fodor va iniția un proiect de hotărâre prin care va solicita aprobarea alocării fondurilor necesare pentru alcătuirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război.

 

 

“Pe lângă modernizarea străzilor de pământ și a cartierelor vechi de blocuri, vom începe și viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război. Înainte de inițierea oricărui proiect a fost necesară reglementarea juridică a terenurilor și a drumurilor din zonă, o operațiune care a luat timp, dar care este în prezent finalizată”, declar Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Demn de precizat, prin proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării Consiliului Local se prevede realizarea documentațiilor tehnice pentru amenajarea drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare din cartier și a rețelei de iluminat public.

Totodată, Primăria Sibiu va colabora cu firmele deținătoare de rețele de utilități pentru a corela investițiile în zonă.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: