Cârţişoara ar putea primi 176 milioane de euro! Iată pentru ce!

Circa 176 milioane de euro (numai pentru comuna Cârţişoara şi alte vreo 400 pentru trei comune partenere din judeţul Argeş- Arefu, Cicăneşti şi Albeşti), un acord ce aşteaptă „OK”-ul de la Banca Mondială, multă voinţă, încredere şi planuri mari de dezvoltare turistică: ingredientele unei reţete de succes. Pentru ducerea la bun sfârşit a unui proiect ce are drept scop amenajarea mai multor pârtii de schi şi nu numai (dintre care două în comuna lui Badea Cârţan).

Documentaţia a fost depusă la finele lunii noiembrie pentru aprobarea finanţării. Iar autorităţile aşteaptă cu nerăbdare semnătura favorabilă. Şi… banii!

Referitor la această iniţiativă, primarul din Cârţişoara, Dorin Magda  a declarat, conform www.bunaziuafagaras.info: „Comuna Cârţişoara ar trebui să primească, dacă se aprobă acest proiect depus deja la Banca Mondială, circa 176 de milioane de euro, pentru dezvoltare turistică, în special pârtii de schi pe Valea Bâlea şi Valea Doamnei. Celelalte trei comune din Argeş ar trebui să primească împreună 400 de milioane de euro”, explică Dorin Magda, primarul singurei comune sibiene. Ambele pârtii de la Cârţişoara vor avea peste 2 kilometri lungime şi nu e exclus ca lucrările pentru ele să înceapă chiar în anul 2014 »

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: