Caz INCREDIBIL: S-a prezentat la DNA, pe motiv că are implantat cip în braț și cameră video în ochi!

Un cetățean a depus o plângere la DNA, acuzând faptul că i s-a implantat un cip de urmărire în braț și o cameră video în ochi! Întrucât DNA a tărăgănat rezolvarea plângerii sale, respectivul a spart geamul de la intrarea în instituție, în cursul acestei zile!

 

”Cu referire la incidentul petrecut la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, constând în aceea că numitul GRIGORE ION CRISTINEL a spart un geam de la uşa de acces în instituţie, facem următoarele precizări:

În zilele de 13 şi 29 august 2014, numitul GRIGORE ION CRISTINEL s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, relatând aspecte care pun îndoială capacitatea de discernământ a persoanei respective („are o cameră video implantată în ochi, are introdus în braţul drept un microcip, iar asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”). Anterior, numitul GRIGORE ION CRISTINEL depusese o sesizare având un conţinut similar. La data de 22 iulie 2014 petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei D.N.A. şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie.

La data de 08 octombrie 2014 aceeaşi persoană s-a prezentat din nou la sediul D.N.A., dar, după ce a intrat la procurorul de serviciu, numitul GRIGORE ION CRISTINEL a refuzat să comunice cu acesta. Ulterior, la ieşirea din sediul instituţiei a spart geamul uşii de acces.

În cursul zilei de 08 octombrie 2014, a fost înaintată Secţiei 3 Poliţie Bucureşti, o plângere faţă de numitul GRIGORE ION CRISTINEL, pentru comiterea infracţiunii de distrugere”, a precizat DNA.

Sursa: NewsCluj.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: