Ce a făcut industria de gambling pentru a proteja jucătorii

5a689ef82269a21ae871e3c8

Pentru oricine este preocupat de protejarea sănătății lor în viitorul călătoriei de agrement și de afaceri, există două tipuri de cazinouri terestre:

Stațiuni complete

Săli de joc simple

Unele stațiuni oferă mai multe facilități decât altele, dar orice cazinou care are propriul hotel se confruntă cu probleme mai complicate decât o simplă sală de jocuri.

Nevoile stațiunii combină nevoile unei afaceri locale cu o afacere de ospitalitate.

Nevoile camerei de joc sau ale sălii locale seamănă mai mult cu nevoile unui restaurant local.

Deși toată lumea este de acord că consecințele economice din răspunsul mondial la pandemia de coronavirus devastează multe comunități, cazinourile se încadrează în categoria afacerilor în care clienții și poți încerca rotiri gratuite și personalul intră în contact strâns și frecvent.

Nici nu trebuie să stați aproape de cineva dintr-un mediu de cazino pentru a prelua un virus aleatoriu. Sunt peste tot cărțile de joc, jetoanele cazinoului, mesele și scaunele.

Majoritatea virușilor sunt prea slabi sau inofensivi pentru a îmbolnăvi marea majoritate a oaspeților cazinoului. Dar noul coronavirus este una dintre cele mai letale astfel de boli care au apărut de mult timp.

Experții din domeniul sănătății comunitare au avut dreptate să fie precauți cu privire la redeschiderea cazinourilor pentru public. Iar operatorii de cazinouri au fost nevoiți să fie sinceri în ceea ce privește protejarea patronilor lor, deoarece este posibil să nu aibă mai mult de una sau două șanse să demonstreze că pot lua măsuri de precauție rezonabile.

Iată câteva lucruri pe care le fac operatorii de cazinouri pentru a-și proteja oaspeții.

Susțin eforturile de cercetare pentru vaccinuri și tratamente

S-ar putea să nu pară ceva ce trebuie să facă cazinourile, dar cu cât vaccinurile și tratamentele eficiente se găsesc mai repede, cu atât mai repede lumea se poate întoarce la viața vieții așa cum doresc oamenii.

Unele cazinouri contribuie la cercetarea medicală la fel ca orice altă afacere.

Trebuie să facă asta? Ar trebui să facă asta?

Mă îndoiesc că mulți politicieni vor insista asupra acestui tip de sprijin din partea companiilor de cazinouri. Însă costurile asigurării de răspundere civilă pot crește pentru a reflecta necesitatea de a asista la cheltuielile medicale și de a le proteja de procese în cazul în care oaspeții se infectează.

Un gram de prevenție valorează cât un kg de vindecare, așa cum se spune.

Deși investițiile în cercetarea medicală nu au fost o prioritate pentru operatorii de cazinouri, este posibil să fie de acord să plătească impozite locale mai mari pentru a sprijini spitalele și clinicile publice. Majoritatea oamenilor ar trebui să fie de acord că orice loc care atrage mulțimi mari ar trebui să accepte o anumită responsabilitate pentru acoperirea vârfurilor din costurile crizelor locale de sănătate.

Solicită oaspeților și personalului cazinoului să folosească măștile

Aceasta este soluția „fără creier” pe care toată lumea o cunoaște deja. Se așteaptă ca publicul să poarte măști peste tot în majoritatea orașelor mari din întreaga lume.

Dacă un cazinou terestru acceptă un oaspete care nu poartă mască este o altă problemă. Dar cazinourile și magazinele locale au o motivație puternică pe care o pot folosi împotriva clienților reticenți.

Pot refuza să facă afaceri cu oricine nu poartă mască.

Magazinele locale și alți mici comercianți au întrebat cum ar trebui să-și oblige clienții să poarte măști. Proprietarii de întreprinderi mici se opun să fie împovărați cu această responsabilitate spunând „noi nu suntem poliția măștii”.

În timp ce aceste reguli de afaceri se adresează de obicei vagabonzilor sau turiștilor obișnuiți pe plajă care rătăcesc în locuri greșite, acestea au fost ușor actualizate pentru a citi „nu va fi furnizat niciun serviciu nimănui care nu poartă mască”.

Dacă vă opriți într-o benzinărie pentru a cumpăra ceva și nu purtați o mască, funcționarul trebuie doar să refuze să vă ia banii.

Nu mai folosesc tehnologia de recunoaștere facială

În timp ce sistemele de recunoaștere facială sunt utilizate de cazinouri de cel puțin 10 ani, publicul a devenit recent pe deplin conștient de ceea ce pot face aceste tehnologii.

Avocații confidențialității solicită deja guvernelor si fii responsabil,  să reglementeze și chiar să interzică sistemele de recunoaștere a feței.

Operatorii de supraveghere a cazinourilor caută escroci, contoare de carduri și persoane pe care le-au interzis din orice motiv. Ei pot beneficia direct de aceste sisteme, dar beneficiile pentru oaspeții lor sunt mai puțin clare.

Unele sisteme de securitate pot fi utile pentru a ajuta la găsirea copiilor pierduți, identificarea infractorilor violenti și periculoși și pentru a oferi alte beneficii ocazionale publicului.

Dar concluzia de aici este că sistemele de recunoaștere a feței sunt concepute în beneficiul cazinoului și nu pentru toți ceilalți.

Deoarece oaspeților li se cere să poarte măști atunci când vizitează cazinourile, tehnologia de recunoaștere facială va trebui mărită pentru a interpreta mai bine fețele mascate. Există atât de multe moduri în care aceste lucruri pot merge prost.

Cazinourile trebuie să cântărească riscurile utilizării în continuare a tehnologiei de recunoaștere facială în raport cu nevoile oaspeților lor de a menține siguranța și intimitatea. Vă puteți aștepta ca avocații confidențialității să ridice această problemă.

Furnizează mănuși și dezinfectant oaspeților și vizitatorilor

A cere oamenilor să poarte măști este un lucru. Cererea de a-și furniza propriile mănuși este un alt lucru.

Deși nu toată lumea se va simți confortabilă cu purtarea mănușilor, a fost mai ușor să convingi publicul să poarte mănuși într-un cazinou dacă acestea sunt oferite gratuit.

Mănușile pe bază de latex pot fi ieftine, dar nu toată lumea le poate purta. Unele materiale biodegradabile pot fi potrivite pentru mănuși cu o singură utilizare. Anumite sectoare ale industriei alimentare folosesc deja aceste tipuri de mănuși.

Actualizează facilitățile de toaletă

Este înfiorător să vezi un tip care stă în colțul toaletei oferind să-ți cureți mâinile sau să te ajute cu alte nevoi sanitare. Unele cluburi de noapte permit vânzătorilor locali să-și lucreze toaletele, iar unele cazinouri țin un membru al personalului acolo pentru a împiedica oaspeții să se angajeze în activități jenante.

Dar majoritatea oamenilor se obișnuiesc cu acești furnizori de servicii speciale și chiar îi dau cu generozitate. Este posibil să încurajeze oamenii să se spele pe mâini mai des.

Instalează folii și separatoare din plastic

Deși o simplă barieră din plastic nu garantează oprirea răspândirii agenților patogeni, este mult mai bine decât nimic. Magazinele și companiile de prelucrare a alimentelor au instalat deja bariere suspendate sau rigide din plastic.

Cazinourile au reușit să facă același lucru. Au trebuit să rezolve câteva probleme structurale simple, dar în loc să elimine jocurile și mesele de pe podele, vor să le ofere jucătorilor o anumită protecție.

Nimeni nu vrea să poarte un costum hazmat în timpul jocurilor, dar barierele din plastic au un scop util.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: