CE APROAPE E VACANȚA MARE! Și ei știu asta: „Asterix şi Obelix sub cupola circului”! Centrele de vacanță din Sibiu și… ce surprize v-au rezervat…

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » propune pentru vacanta de vara a copiilor între 6 si 14 ani doua centre de vacanta. Potrivit organizatorilor, acestea se vor desfasura în luna iulie la Scoala nr. 6 din cartierul Hipodrom si, respectiv, la Scoala generala nr. 1 din cartierul Strand.

Sub denumirea de „ Asterix şi Obelix sub cupola circului”, centrele de vacanta din vara aceasta se vor afla la a XIII-a lor editie în Sibiu. Prin organizarea lor, Asociatia “Ille et Vilaine – Sibiu” doreste să dezvolte autonomia copiilor care vor învata si practica diferite activităti ludice, estimând ca timpul liber este foarte important pentru dezvoltarea fizică si intelectuală a lor. Tema centrelor de vacanţă din vara anului 2016 va fi lumea circului, pe care copiii o vor descoperi prin intermediul diferitelor ateliere manuale, a jocurilor de interior si de exterior, a jocurilor de societate, a vizitelor, etc.

Circul este un loc unde valorile de solidaritate, într-ajutorare, munca în echipă, recunoaşterea muncii celuilalt şi a respectului sunt omniprezente El captivează interesul şi entuziasmul oricărui copil pentru că prin circ acesta descoperă lumea în mişcare, cu dinamica, magia şi poezia ei. Prin activităţi legate de circ, un copil învaţă să-şi dezvolte aptitudinile fizice şi intelectuale pentru a deveni autonom.

Centrele de vacanta se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  1. Centrul de vacanta “Asterix” la Scoala “Nicoale Iorga” din cartierul Hipodrom, Sibiu, în perioada 11 – 27 iulie 2016, între orele 9,00 – 17,00

Contact: Georgiana Tucudeanu, telefon: 0743.429.967, email: georgy21l@yahoo.com

  1. Centrul de vacanta “Obelix” la Scoala generala nr. 1 din cartierul Strand, Sibiu, în perioada 11 – 22 iulie, între orele 9,00 – 17,00

Centrele de vacanta sunt deschise tuturor copiilor care nu vor pleca din oras si care doresc să petreacă o vacantă foarte plăcută împreună cu alti copii, să socializeze, să învete lucruri noi si să se distreze.

 

*Mai multe informatii se pot afla de la doamna Florentina Chidu, coordonatoarea centrelor de vacanta, Casa Ille et Vilaine, telefon 0729.015.823, email : florenbia@yahoo.fr.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: