CE BUCURIEEE: “Vine Moșul” la Târnava!

images_foto_122018_MT

Ca în fiecare an, luna Decembrie este una încărcată pentru Bunul Moș Crăciun. Acesta se ține de cuvânt și… ajunge, iată, pentru cea de-a șaptea oară, în Comuna Târnava.

 

Sâmbătă, 22 decembrie, se va plimba…, ca-ntr-o poveste, pe toate străzile din localitate şi va invita copiii la Căminul Cultural, pentru a-şi primi mult-așteptatele cadouri. Dar… nu înainte ca cei mici să susțină o mică serbare, pentru a-și arăta recunoștința față de Moș Crăciun și ajutoarele harnice ale acestuia.

 

S-aude veste că aproximativ 600 de cadouri sunt pregătite să ajungă la prichindeii care au fost cuminţi, (cu vârsta de până la 14 ani).

Un Moş de poveste şi cu două ajutoare pe măsură vor da de veste prin toată localitatea, dintr-un “autovehicul” pe patru roţi, că moşul a sosit cu multe cadouri și îi va invita pe toţi la Căminul Cultural, unde are loc serbarea anuală specifică Sărbătorilor de Iarnă. După ce vom asculta și vedea ceea ce au pregătit prichindeii, Moșul le va oferi drept răsplată sute de cadouri”, au declarat reprezentanții Primăriei Târnava.

Așadar, Moșul face cum face și tâlcuiește poveste și sărbătoare, cât îi Târbnava de mare… Și sosește negreșit, cu sacul fermecat și… s-o lăsa colindat, cum din buni îi dat!!!

 

Programul zilei:

 

Ora 15:00 – Plecarea Moșului din fața Primăriei – “Turul Moșului în Comună”

Ora 17:00 – Programul cultural “Vine Moșul la Tîrnava” (30 de minute)

Ora 17:30 – Sosirea Moșului & Împărțirea cadourilor

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: