Ce cadouri office alegem pentru a impresiona? Sfaturi si idei ce te pot scoate din impas

Manimall 147+Marketbox 8

Cadourile reprezinta unul dintre cele mai simple cai prin care ne putem arata recunostinta fata de persoanele dragi, dar si cele prin care putem fura zambete. Chiar daca de cele mai multe ori oferim cadouri la ocazii speciale, in realitate un cadou poate fi oferit oricand, deci nu trebuie in mod obligatoriu legat de un eveniment anume.

Dincolo de frumusetea acestui gest insa, gasirea cadoului potrivit este adesea un lucru se imbraca forma unei reale provocari, pentru ca sunt foarte rare situatiile in care stim cu exactitate ce sa oferim. Cert insa este faptul ca ne dorim ca ceea ce oferim sa fie util si sa aduca bucurie sarbatoritului. Daca lucrurile sunt complicate chiar si atunci cand cunoastem gusturile persoanei, ce facem atunci cand trebuie sa gasim un cadou office potrivit.

Intr-o prima etapa, este esential sa ne desprindem complet de ideea ca exista un cadou universal potrivit pentru orice ocazie, pentru ca acest lucru nu este decat o himera. Alegerea cadourilor office este in general un proces ceva mai complex datorita faptului ca este destul de usor sa facem alegeri neinspirate. Astfel am pregatit pentru tine cateva sfaturi si idei de cadouri office cu care nu vei da niciodata gres!

Accesoriile de birou

Atunci cand vorbim despre cadouri business inspirate, cu certitudine accesoriile de birou vor fi mereu o alegere cat se poate de inspirata, cu care nu vei da gres. Ceasurile pentru birou sau suportii pentru instrumentele de scris sunt doar doua exemple de cadouri office inspirate cu care nu vei da niciodata gres. Aceste cadouri reusesc sa aduca un plus de estetica biroului, dar sunt concomitent si utile.

Suport pentru telefon sau tableta

Un alt cadou interesant este reprezentat de clasicii suporti pentru tablete sau telefoane, care astazi isi pot gasi cu usurinta loc pe birourile noastre avand in vedere faptul ca dispozitivele mobile ne sunt mai indispensabile ca oricand. Se poate chiar opta pentru suporti cu incarcare, cadou cu care nu vei da gres in absolut nicio circumstanta.

Instrumente de scris

Un cadou despre care am putea spune ca a devenit un etalon in sfera office sunt desigur impresionantele instrumente de scris. Desi traim intr-un secol in care am putea utiliza cu usurinta tehnologia moderna pentru a inlocui scrisul clasic, avem suficiente motive pentru care sa nu facem aceasta trecere inca. Indiferent ca este vorba despre un coleg de munca sau despre sef, un instrument de scris in mod cert un cadou ce va impresiona.

Ce trebuie evitat in materie de cadouri office?

Cadourile office sunt prin natura lor unele ce denota seriozitate, astfel ca acestea nu ar trebui sa fie niciodata constituite din parfumuri, produse vestimentare, seturi de ingrijire personala, vouchere, etc. Aceste lucruri sunt rezervate in general cadourilor pe care le oferim rudelor sau prietenilor, persoane cu care avem altfel de legaturi si ale caror gusturi personale le cunoastem cat de cat. Nu in ultimul rand insa, nu uita de atitudinea pozitiva atunci cand oferi un cadou pentru ca desi pare un detaliu irelevanat, acest aspect poate face o diferenta uriasa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: