CE FRUMOS! UN NOU ÎNCEPUT… Pe 4 octombrie sună clopoțelul pentru studenți, în Piața Mare!

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, va organiza festivitatea de deschidere a anului universitar 2016-2017, în Piața Mare. Evenimentul va avea loc în data de 4 octombrie 2016, de la ora 11.00.

”An de an, mii de tineri aleg Sibiul universitar ca drum de pornire către transformarea unei pasiuni într-o carieră de succes. Între zidurile orașului plin de istorie și cultură își plănuiesc viitorul, iar noi, mediul academic, suntem datori să ne asumăm rolul de a-i ghida cu toată responsabilitatea spre locul în care ei își doresc să ajungă. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” își continuă misiunea de a contribui la desăvârșirea identității economice, științifice, sociale și culturale a Sibiului și au plăcerea de a vă invita la deschiderea noului an universitar, în data de 04 octombrie 2016, ora 11:00, în Piața Mare” – anunță Rectorul ULBS, Prof. univ. dr. ing. Ioan BONDREA.

Așadar, Sibiul se-mbracă din nou în haina studenției, la rever cu un buchet de emoții și speranțe… Veniți și voi să vă bucurați de încă o sărbătoare…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: