Cel mai mare raliu caritabil, Mongol Rally, trece prin Sibiu!

Cel mai mare raliul caritabil, Mongol Rally, trece, anul acesta, si prin Sibiu.  Echipajele au plecat déjà de la Bodiam Castle, Marea Britanie, si urmeaza sa ajunga la Ulan Bator, in Mongolia, doua din cele trei trasee recomandate de organizatori avand si Sibiul pe harta.

Astfel, de astazi si pana vineri, echipajele de la Mongol Rally sunt asteptate sa treaca si prin Sibiu, oras care este “pit-stop” al competitiei. De asemenea, pe parcursul celor trei zile , echipajele din Mongol Rally care aleg sa treaca prin Sibiu pentru a ajunge la Mamaia, Constanta, la cel de-al treilea check point oficial al raliului, pot opri la Cotton Pub pentru o bere din partea casei.

Recomandarea opririi oficiale in orasul transilvanean a venit din partea echipajului romanesc Mongolification, Razvan Stuparu si Vlad Grigore, care a plecat in acest raliu la bordul unui Pegeut 206, masina urmand sa fie licitata in scopuri caritabile la destinatie. 

Am vorbit cu organizatorii si le-am spus ca vrem sa organizam o petrecere la Sibiu, iar ei au numit-o pit-stop recomandat. Ne dorim ca echipajele internationale sa aiba o experienta cat mai frumoasa pe parcursul tranzitarii Romaniei. Este o reusita pentru tara noastra faptul ca pe traseu exista patru checkpoint-uri, Londra, Praga, Mamaia si Ulan Bator, si un singur pit-stop recomandat, cel din Sibiu”, au declarat cei doi membri ai echipei Mongolification.

Mongol Rally sustine, anul acesta, salvarea padurilor tropicale, in competitie fiiind inscrise 280 de echipaje din intreaga lume.

Pe parcursul raliului, de 16.000 de kilometri, din Marea Britanie pana in Mongolia, niciun echipaj nu beneficiaza de asistenta tehnica sau sprijin logistic din partea organizatorilor.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: