Centrul Județean de Resurse și Asistență Educatională Sibiu: Se deschide compartimentul de consiliere parentală pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare

Începând cu data de 10.04. 2016, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, str. Turismului Nr. 15, anunță deschiderea compartimentului de consiliere parentală pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare conform ORDINULUI Nr. 3124/2017 din 20 ianuarie 2017 privind aprobarea Metodologiei pentru asigurarea suportului necesar elevilor cu tulburări de învăţare, art. 32, (1) și (2).

Compartimentul de consiliere parentală are program zilnic pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare după următorul program: L-J: 8-16, V: 8-14.

IMPORTANT: Consilierea parentală se realizează pe baza programărilor, la numărul de telefon: 0269.247066 – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

Așa cum aflăm de la Prof.Dr. Valeria Ecaterina Purcia, aceste compartimente au rolul de a asigura comunicarea şi colaborarea între şcoală, familie şi specialişti în vederea diagnosticării şi reabilitării pe tot parcursul şcolarizării a elevilor cu tulburări specifice de învăţare.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: