Ciclism, performanță, pasiune și carieră militară: Exemplul unui brav reprezentant al AFT Sibiu

1m
În luna septembrie, plt adj. pr. Șaroși Francisc de la Academia Forțelor Terestre a participat la trei competiții de mountain bike clasându-se de fiecare dată, onorant, pe podiumul de premiere.

În data de 4 septembrie a luat startul în proba de 96 km, cu 1900 m diferență de nivel în cadrul competiției Alba Carolina Bike Race terminând primul cu timpul de 1 oră 53 minute 38 secunde.
După încă o săptămână de pregătire, a participat la competiția Mediaș Bike Marathon la proba de 40 km cu 1200 metri diferență de nivel, urcând și de această dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
În ultima și cea mai grea competiție care s-a desfășurat la Poiana Brașov, în 25 septembrie, cu startul de la stadion și urcarea pe Drumul Roșu până la stația terminus a telegondolei (4,5 km cu 631 m diferență de nivel, pantă medie 15%),  reprezentantul AFT s-a clasat pe locul al III–lea, cu un timp de 40 minute, 24 secunde.
Pentru plt adj. pr.  Șaroși Francisc urmează încă o provocare importantă, pe 14 noiembrie 2021, Authentic Marathon Athena, competiție la care i se vor alătura și cinci studenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Merită felicitări și aplauze! Sportul, cariera militară, abnegația și pasiunea facîntotdeauna casă bună și oferă exemple de urmat!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: