Cifre care UMPLU… halbele bucuriei: În trei zile, peste 12.500 de vizitatori în Muzeul ASTRA. Cu toții au băut peste 1500 de litri de bere artizanală

images_foto_082017_AAAA

Tradiția nu se lasă deoparte. Din nou, weekend-ul a adus în Muzeul în aer liber din Dumbravă… nu sute, nu mii, ci… peste 12.500 de oaspeți! Și asta spune multe!!!

Concret, 12.524 de vizitatori au fost în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului în perioada 4-6 august 2017. În acest interval s-a desfășurat aici BEER Craft@ Art, primul festival dedicat berii artizanale organizat vreodată în… Transilvania.

 

Demn de amintit, la eveniment au fost prezenți 11 artizani berari și 2 producători de cidru artisanal. Aceștia au adus în Muzeu 28 de sortimente de bere artizanală la sticlă, 29 de sortimente de bere artizanală la draft, 7 sortimente de cidru la sticlă, 2 sortimente de cidru la draft. Ca tipuri de bere vizitatorii au avut de ales între 6 feluri de lager, ‎7 feluri de IPA, dar și între diverse arome cum sunt spre exemplu cele de ciocolată, ceai chinezesc, fructe, mirodenii și condimente meșteșugite. Totul a avut gust și… ritm de petrecere, inițiativă și timpul parcă a curs a neuitare…

BEER Craft @ Art a avut și trei producatori culinari: Coana Mare, Full (black angus) si D’ale gurii din Ardeal.

 Ca program artistic, în cele 3 zile de festival, artiști ca Maria Cojocariu, Fanfara săseacă (Original Fidelen Siebenburger Adjuvanten), BĂEȚII (DJ Vali Bărbulescu&co) și Mircea Vintilă, au dat o aură de sunet și… suflet evenimnetului.

 ***Potrivit organizatorilor, pe toată durata festivalului s-au consumat peste peste 1500 de litri de bere artizanală.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: