Cinci rute noi începând cu sezonul de iarnă 2021-2022 la Aeroportul Internațional Sibiu

aisssst

Vineri, 29.10.2021, va fi operat primul zbor direct de la Sibiu spre Billund – Danemarca, destinație anunțată de operatorul aerian Ryanair în luna mai a acestui an. Noua rută va fi operată cu 2 (două) frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri.

Potrivit informațiilor oficiale, conform practicii generale specifice industriei aviatice, în ultima zi de duminică a lunii octombrie se realizează tranziția de la sezonul de zboruri de vară la cel de iarnă. Astfel, începând cu data de 31 octombrie 2021, Aeroportul Internațional Sibiu trece la programul de operare a zborurilor aferent sezonului de iarnă, acesta urmând a fi valabil până în data de 26 martie 2022.

Odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2021-2022, vor fi operate de asemenea primele zboruri directe de la Sibiu spre patru noi rute, anunțate de compania aeriană Ryanair în cursul acestui an:

Destinația Data lansării Zile de operare
Milano Malpensa – Italia 31.10.2021 miercuri, duminică
Bruxelles Charleroi – Belgia 01.11.2021 luni, joi
Dublin – Irlanda 01.11.2021 luni, vineri
Liverpool – Marea Britanie 01.11.2021 luni, vineri

Zborurile disponibile de la Sibiu spre cele cinci noi rute se pot rezerva pe website-ul companiei aeriene: www.ryanair.com.

Orarul integral al zborurilor, atât pentru plecările, cât și pentru sosirile pe Aeroportul Internațional Sibiu este disponibil pe www.sibiuairport.ro, în cadrul secțiunii Informații zboruri.

Rețeaua de rute oferită de Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de iarnă 2021-2022 conectează direct Sibiul de 17 destinații internaționale din 8 țări:

Destinații în sezonul de iarnă 2021-2022 la Aeroportul Internațional Sibiu
Compania aeriană Destinația Rezervări pe:
Austrian Airlines Viena www.austrian.com
Blue Air Stuttgart www.flyblueair.com
Lufthansa München www.lufthansa.com
Ryanair Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso www.ryanair.com
Wizz Air Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg www.wizzair.com

 

Pentru informații actualizate privind condițiile de călătorie și măsurile aplicabile în contextul pandemiei COVID-19, recomandăm tuturor pasagerilor să se informeze din surse oficiale:

  • Ministerul Afacerilor Externe – secțiunea Atenționări de călătorie COVID-19 – http://www.mae.ro/node/51759 (informații pentru persoanele care părăsesc teritoriul României);
  • Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – https://www.cnscbt.ro/, respectiv https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19 – pentru consultarea listei țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, https://www.cnscbt.ro/index.php/lex – pentru consultarea hotărârilor CNSU cu privire măsurile aplicabile asupra persoanelor care sosesc în România în funcție de încadrarea țării în zone de risc epidemiologic (informații pentru persoanele care sosesc pe teritoriul României).
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: