CINSTE LOR! Sibienii, implicați într-o curățarea malurilor Cibinului, în zona Gușterița! Spiritul civic și-a spus cuvântul!

images_foto_052017_GUSTERITA

Zeci de voluntari sibieni au participat sâmbătă la a o acțiune de ecologizare a malurilor râului Cibin, în zona cartierului Gușterița. Mobilizați pe Facebook, aceștia au decis să dea o mână de ajutor administrației, în lupta cu nepăsarea unora dintre cetățeni.

Primarul Astrid Fodor salută cu optimism acest gen de inițiative din partea comunității și îi felicită pe tinerii care au întreprins această acțiune de amploare.

Operatorul de salubritate Soma a oferit voluntarilor sprijin prin furnizarea consumabilelor necesare, iar la sfârșitul acțiunii s-au strâns câteva sute de saci cu gunoaie pe care operatorul i-a transportat spre locul de depozitare.

Primăria Muncipiului Sibiu atenționează că amenzile pentru aruncarea gunoaielor în locuri nepermise au crescut, iar cei care nu înțeleg să își respecte vecinii și orașul vor plăti între 800 și 1000 de lei amendă, iar în cazul firmelor care nu respectă regulile, amenzile se vor ridica chiar la 1500-2000 lei.

Administrația îi încurajează pe sibieni să sesizeze Poliția Locală privind astfel de fapte la numărul de telefon 0369/911.

Cetățenii pot depozita corect deșeurile voluminoase sau molozurile rezultate din construcții apelând operatorul de salubritate SC Soma SRL la numărul de telefon 0269/988 pentru a le prelua și transporta contra cost.

Haideți să demonstrăm că iubim Sibiul și să-l păstrăm curat!

 

 

 

Sursa foto: Răzvan Pop

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: