CIOCLII!

*DEZVĂLUIRI! Istoria fabuloasă a Principesei Margareta, cea care preia puterea de la Regele Mihai| S-a iubit cu un premier britanic şi a fost la un pas să îl însoţească pe Prinţul Charles la altar (nasul.tv) 

*„Care este AVEREA Casei Regale. Câte castele ar deține în prezent Regele Mihai I și familia Sa”(jurnalul.ro)

*“Regele Mihai, diagnosticat cu leucemie în stadiu foarte avansat. Se retrage din viața publică” ( REALITATEA.NET)

 *“EXPLOZIV! VIDEO ȘOCANT CU PRINCIPESA MARGARETA ACUM 12 ZILE | Ce se ASCUNDE în spatele ușilor închise ale Consiliului Regal de la Morges?” (adpres.net)

Pe parcursul zilei de ieri, până târziu, în noapte…. ohoo și nu s-au stins și nici nu au vreo șansă să se domolească, au curs, curg și vor mai curge încă râuri de comentarii și cascade de voci (care mai de care), neobosite în a-și înscrie voluptatea în spusa potrivit căreia gura lumii slobodă…, duhnind artificial dar mizerabil a doliu și a sămânță de scandal.

Și totul, toată zarva asta pentru știrea tristă care anunță nu doar starea gravă de sănătate a Majestății Sale, Regele Mihai, cât și decizia acestuia de a conferi fiicei sale- principesa Margareta, toate atribuțiile.

Altfel spus, motive suficiente pentru noi, ăștia mici să ne apucăm să ne comportăm precum coioții, dar și precum vulturii, nu înainte de a cântări averea Casei Regale, faptele unuia sau altuia dintre membrii acesteia, declarațiile, costumele, toaletele, castelele și… neapărat cuvintele și intențiile. Parol: să nu uităm să scotocim după niscaiva fantome (invenatate tot de noi, dar puse cu grijă în cârca familiei regale, pentru că, nu-i așa, vulpea care nu ajunge la struguri îi blesteamă că ar fi acri!).

Deja umblă vorba că regele de fapt ar fi murit cu ceva timp în urmă, că uite, sunt interese la mijloc și multe, desigur, dar și că acolo, în sânul familiei, una istorică și care ne-a dus cu cinste numele în lume, se fac mașinațiuni…

Ptiu, drace! De unde-atâta venin și nerăbdare în a cânta prohodul (și încă în ce dieji oribili) unui rege? De unde-atâtea bârfe de proastă calitate? Probabil din NEPUTINȚA noastră de a ne ridica la nivelul la care să putem înțelege măcar o fărâmă de istorie… Doamne, da’ ce vorbă spun?! Când tocmai se trag sfori la nivelul responsabililor din guvern să se SCOATĂ ISTORIA Din ȘCOALĂ, ca pe-o mătură stricată în favoarea unui aspirator de ultimă generație care după o săptămână se strică chiar și dacă nu îl bagi în priză și nici garanție nu are…!

Apropos: azi, la piață cineva deja vorbea despre cât costă COȘCIUGUL Majestății Sale! Alcineva se întreba unde va fi îngropat!

Să ne fie rușine!

 

 

sursa foto: www.timpul.md

Cumpara Publicitate

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: