COD PORTOCALIU DE NINSORI ȘI VISCOL în sudul județului Sibiu

ANM a emis in aceasta dimineata avertizare COD GALBEN de vant in sud, est si centru si ninsori moderate cantitativ in nord si centru, valabil duminica, 13 noiembrie, intre orele 9:00 si 20:00.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze mai mari in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania, unde rafalele vor depasi chiar 60…70 km/h si pe arii restranse vor atinge 80…90 km/h. Va ninge moderat cantitativ in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte, unde se va depune strat consistent de zapada.

ATENȚIE! Meteorologii au emis COD PORTOCALIU, pentru intervalul 11:00 si 18:00. Va fi viscol puternic in zona montana inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura, ninsori insemnate cantitativ si viscolite in nordul Moldovei. Iarna isi intra in drepturi!!!

La munte va continua sa ninga, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, cu precadere la altitudini de peste 1400 m, vantul va sufla tare, cu peste 90…100 km/h, viscolind si troienind zapada. Vizibilitatea se va reduce sub 50 m, consemneaza stirileprotv.ro!!!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: