CONCERT UMANITAR: S-au pus in vanzare biletele pentru show-ul “Vocile Romaniei” de la Sibiu

Campania umanitara pentru salvarea vietii sibiencei Diana Stanciu este in plina desfasurare. Astazi, s-au pus in vanzare biletele pentru concertul de la Sala Thalia pe care fostii concurenti de la Vocea Romaniei il va sustine pentru a strange cei 180 de mii de euro de care Diana Stanciu are nevoie.

Anuntul a fost facut pe pagina de facebook a campaniei umanitare. La concertul de la Sibiu vor lua parte si membrii trupei Antract.

"Astazi am pus in vanzare biletele pentru concertul din 21 Mai, la Sala Thalia. Va asteptam sa contribuim la salvarea vietii Dianei si sa luati parte la un show de exceptie cu Vocile Romaniei, Vlad Simon, Maria Cojocaru, Fely Donose, Silviu Pasca, Cezar Dometi si Ciprian Teodorescu si trupa Renegades. Avem onoarea de a-i avea drept invitati pe membrii trupei Antract, carora le multumim din suflet pentru sprijin. Sunt 400 bilete puse in vanzare, speram sa se epuizeze repede", scriu organizatorii campaniei umanitare pe pagina de facebook "Vocile dau viata".

Pretul unui bilet este de 49 de lei si poate fi cumparat de la Agentia Teatrala din strada Nicolae Balcescu.

Pana la inceputul lunii mai, din donatii s-au strans aproximativ 70 de mii de lei, peste 5000 de romani domand 2 euro al numarul de telefon 8826.

Diana Stanciu, la 25 de ani, are cancer limfatic si singurul tratament care o mai poate salva costa 180.000 de euro.

Cei care vor sa doneze orice suma o pot face in conturile deschise la Banca Transilvania, lei: RO23BTRL03301201H76301XX sau
euro: RO59BTRL03304201H76301XX, sau trimitand un sms la 8826 prin care doneaza 2 euro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: