Consiliul Judetean s-a lasat colindat…

Gatiti cum se cade în costume populare specifice zonelor din care proven, numerosi tineri au adus, pe trilul colindelor vechi de sute de ani, dar si a unora arhicunoscute, vestea Nasterii Mantuitorului la… Consiliul Judetean Sibiu.

Printre cetele de colindători s-au numarat ‘Purtata Avrigului’, Ansamblul Folcloric Valea Moașei din Sebeșul de Sus, elevii Școlii Populare de Artă, grupul vocal al școlii gimnaziale Racovița,Traian Stoiță. Au adus vestea Nașterii Domnului și tinerii din centrele de plasament din subordinea Consiliului Județean Sibiu: de la centrul de plasament Gulliver, de la Centrul de zi ‘Gabriela’, Centrul de plasament Agârbiciu, copiii de la Centrul de Plasament din Orlat îmbrăcați cu pelerine roșii și cu căciulițe de Moș Crăciun pe cap, dar și micuții de la Centrul Rural de Zi Rusciori.

Micuții de la Grădinița nr. 21 însoțiți de părinți și educatoare i-au colindat și ei pe angajații Consiliului Județean Sibiu.

La randul sau, Moș Crăciun n-a stat prea mult pe ganduri, și-a umplut sacul și a venit să-i răsplătească pe colindatorii cei plini de har. Le-a ascultat colindele și, după ce s-a asigurat că toți copiii au fost cuminți și au luat note bune la școală, moșul le-a împărțit darurile.

În aceste zile care preced marea sărbătoare creștină a venit la colindat și un grup de studenți de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Membrii Asociației Forumul Solidarității Sociale a Pensionarilor s-au numărat și ei printre grupurile de colindători care au trecut pragul Consiliului Județean Sibiu.

Soliștii, instrumentiștii și dansatorii Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul Junii Sibiului îi vor colinda pe consilierii județeni în ultima ședință din acest an care are loc astăzi, iar mâine vor veni colindători din Mediaș, Șoroștin și Orlat.

sursa foto: youtube.com

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: