CONTINUĂ PROTESTELE! CADRELE MEDICALE, MÂINE, ÎN FAȚA PARLAMENTULUI!

Într-un comunicat publicat azi pe site-ul propriu, Federaţia SANITAS din România anunță că „spune STOP umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, sistemul de asistenţă socială şi medico-social!”

Potrivit sursei citate, “Federaţia SANITAS din România atrage atenţia Guvernului României că sectorul sanitar este lăsat să se zbată între lipsa dotărilor şi cea a  personalului de specialitate,  insuficient pentru acest sistem atât de important, dar lăsat sau chiar încurajat în continuare să emigreze.

Ca răspuns la nepăsarea guvernanților şi în conformitate cu Hotărârea Consilului Naţional al Federaţiei Sanitas din România, în data de 20 aprilie a.c. în intervalul orar 11.00 – 13.00, toate organizaţiile judeţene SANITAS şi cei de la sindicatele bugetare din cadrul CNSLR- Frăţia vor organiza acţiuni specifice la prefecturile judeţene.

Colegii noştri de la Sanitas Bucureşti vor picheta miercuri, 20 apr. a.c., Parlamentul României, la intrarea dinspre Parcul Izvor, iar reprezentanţii sindicatului vor înainta autorităţilor o listă cu principalele disfuncţionalităţi ale sistemului sanitar”. se mai precizează în comunicat. 

Așadar, noi proteste. Va mai fi sau nu nevoie și de altele? Rămâne de văzut…

 

 

sursa foto: www.federatiasanitas.ro

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: