Copil mort în urma unui accident petrecut… în curtea unei școli din Gura Râului

SMURD resuscit

După valul de accidente… mortale de la finele săptămânii trecute, care au îngrozit Sibiul și nu numai, află că, de fapt, duminică, comuna Gura Rîului a fost maortora unei alte tragedii, victima fiind un copil!

La data de 25.07.2021, în jurul orelor 20,53, Poliția Orașului Săliște – Secția nr.6 Poliție Rurală Orlat a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unități de învățământ din comuna Gura Râului a avut loc un incident în urma căruia un minor de 11 ani și-a pierdut viața.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, constatându-se, din primele cercetări faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism (condus de un localnic în vârstă de 19 ani) și o trotinetă electrică, condusă de un minor, în vârstă de 11 ani. Conducătorul autoturismului a intrat în curtea unității de învățământ, moment în care a acroșat trotineta electrică condusă de minor.
Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de lucrătorii SMURD, minorul și-a pierdut viața.
Conducătorul autoturismului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest incident. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: