COPILĂRIA a inundat Piața Mare: INSTANTANEELE ZILEI, surprinse de Louis Guermond

Motto: “Lumea aceasta a amintirilor din copilărie, a vorbelor și a jocurilor pe care le născoceam, mi se va părea mereu dureros de mai adevărată decât cealaltă lume.” (Antoine de Saint-Exupery)

 

Azi este despre ei. Despre Copii.

Azi este despre Iubire. Despre râs- acel ceva ce ar trebui să umple fiece zi a fiecărui copil de pretutindeni. Azi este despre fericire. Despre cum o înțelegem, cum o simțim pentru și prin copiii noștri. Azi este despre bucurie. Aceea de a fi părinți sau bunici, a să dăruim lumii VIAȚĂ, lumină, speranță, curaj, credință, prin COPII.

Azi trebuie să fie pentru fiecare copil, pentru fiecare din noi… SĂRBĂTOARE.

 

“Aşa eram eu la vârsta cea fericită şi aşa cred că au fost toţi copiii, de când îi lumea şi pământul, măcar să zică cine ce-a zice.” (Ion Creangă)

“Astăzi însă mă gândesc că mai bine aș mai fi copilărit puțin.” (Mircea Cărtărescu)

“Copilăria nu este de la naștere pînă la o anumită vîrstă, iar la o anumită vîrstă copilul a crescut și toate lucrurile copilărești și le pune la o parte. Copilăria este regatul unde nu moare nimeni.” (Stephenie Meyer)

“Rămîi copil atât timp cît poți să fii copil.” (Stephen Sondheim)

„Copilul râde: înţelepciunea şi iubirea mea e jocul! Tânărul cântă: jocul şi înţelepciunea mea e iubirea! Bătrânul tace: iubirea şi jocul meu e înţelepciunea!” (Lucian Blaga)

 

… Și pentru că toate acestea și-au adt întâlnire în cel mai minunat loc- COPILĂRIA-, într-o zi cu soare, în inimile naostre, ale tuturor, la răcoarea râsului, la fântâna dorului, în necuprinsul celor mai frumoase clipe, priviți cum au petrecut copiii azi, în Piața Mare din Sibiu. marile atracții au fost gogoșile delicioase adr… năzdrăvane și… câinii polițiști! Instantanee surprinse de Louis Guermond.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: