Copsa Mica: sarbatorile de iarna tot mai aproape, vestite de un concert de colinde

Sfântul Nicolae a adus la Copşa Mică în tolba lui bogată, ca în fiecare an, pe lângă obișnuitele daruri, bucuria colindului și feeria iluminatului festiv, aspecte si activitati care readuc frumosul, traditia si clipele de fericire in inima oricui.

Luni, 7 decembrie 2015, ora 18.00, cetăţenii care și-au serbat numele sfânt, însoţiţi de prieteni şi membri ai familiei, s-au adunat cu mic cu mare în Sala de festivități a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică și au participat la concertul de colinde care marchează aici deschiderea sezonului multasteptatelor Sărbători. Concertul a fost susţinut de Corul de cântăreţi şi preoţi “Gheorghe Șoima” al Protopopiatului Ortodox Mediaș și Corul “Ioan Axente Sever” al Bisericii Ortodoxe Axente Sever.

După concert, toate persoanele prezente au fost servite cu tradiționalele produse de post (colaci, mere, cozonac) și un pahar de vin fiert, iar dl. primar Daniel Tudor Mihalache a urat tuturor colindătorilor și cetățenilor prezenți Sărbători Fericite alături de cei dragi. La eveniment, pe lângă oficialitățile locale au participat şi membrii Consiliului Local, Sfatului Bătrânilor, Grupului de dezbateri publice, Pompierii Voluntari, Polițiști locali, preoți locali şi alţi invitați.

Încheierea sărbătorilor de iarnă, va fi marcată ca de obicei, de sărbătoarea ortodoxa a Sf. Ioan în fața primăriei Copșa Mică în jurul tradiționalului foc cu vin fiert și cozonac.

Autoritatile locale doresc sa transmita tuturor ca acest timp sfant al luminii si bucuriei Craciunului si Anului nou sa aduca binecuvantare tuturor si o iarna de neuitat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: