CUMPLIT: Încă o TRAGEDIE în lumea medicală sibiană. De data asta, e vorba despre o infirmieră de la SCJU

Încă o tragedie zguduie lumea medicală sibiană. încă un caz… aproape la indigo, după moartea asistentei de la Pediatrie trimite la ceruri o infirmieră de la SCJU. Încă o nenorocire care vorbește de la sine depre lipsurile și necazurile dintr-un SISTEM el însuși bolnav!!!

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat duminică dimineață, pentru corespondentul MEDIAFAX, că infirmiera a murit sâmbătă, în timpul programului. Din nefericire, manevrele de resuscitare efectuate la fața locului au fost în zadar. “Este vorba de o infirmieră în vârstă de 58 de ani din cadrul compartimentului Diabet – Nutriţie. Femeia a decedat în timpul turei de lucru în cursul zilei de sâmbătă. Era cunoscută cu patologie cardiacă. Infirmiera era în tura normală de lucru conform graficului. După ce a fost găsită, s-au încercat manevre de resuscitare. Din păcate viaţa nu i-a putut fi salvată”, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Amintim că în urmă cu numai câteva zile, o asistentă extrem de dedicată profesiei de la Spitalul de Pediatrie Sibiu a murit, cauza principală fiind epuizarea pricinuită de suprasolicitare.

În cazul infirmierei a și fost declanșată o anchetă de către inspectorii de la ITM Sibiu, fapt confirmat de dl Decebal Todăriță.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: