CUMPLITE COINCIDENȚE: Ardealul, zguduit azi de un nou ACCIDENT ÎNGROZITOR. Implicat un șofer din… Iași și un microbuz. 9 RĂNIȚI

La numai o zi după tragedia de ieri de la Perșani, un alt accident grav a avut loc azi, tot în Ardeal. Atrag atenția cumplite coincidențe…

Sâmbătă după-amiză, în judeţul Cluj. Un eveniment rutier cu implicații grave s-a soldat cu nu mai puțin de 9 răniți, dintre care două leziuni serioase. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu pagsageri.

Impactul extrem de violent dntre cele două vehicule a avut loc pe DN1 E60 în localitatea Căpuşu Mare, zonă cunoscută pentru trista tradiție a accidentelor grave grave.

După cum relatează voceatransilvaniei.ro, primele informaţii îndică faptul că un şofer din Iaşi care circula dinspre Oradea spre Cluj a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un microbuz care făcea curse pe ruta Sibiu-Cluj-Oradea.

Până la acest moment, se știe că cel puțin două persoane, şoferul autoturismului şi un pasager din maşină, au fost rănite grav, alți şapte oameni din microbuz suferind răni care nu presupun neapărat intervenții chirurgicale.

Una din cauzele probabile ar fi oboseala excesivă a şoferului din Iași.

 

 

Sursa foto: transilvanianews.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: