DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

iuuuuuu

ALERTĂ: Poliţiştii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 70 de ani, care a plecat dintr-un cămin pentru persoane vârstnice din Ighișu Vechi, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

La data de 19 august a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către administratorul unei asociații pentru persoane vârstnice din Ighișu Nou cu privire la faptul că un bărbat, DEMETER NICULAE, beneficiar al serviciilor oferite, a plecat în jurul orei 19:00 din cămin, într-o direcție necunoscută și fără a înștiința pe cineva în prealabil. Demeter Niculae are 70 de ani și este din Cincu, județul Brașov.

 

Semnalmente: înălțime 188 cm, aprox. 90 kg, constituție atletică, păr cărunt, ten deschis, fără păr facial, ochi căprui, .

 

În momentul plecării, bărbatul purta pantalon de trening închis la culoare, un tricou cu imprimeuri și era încălțat cu o pereche de șlapi negri.

 

Fără semne particulare sau tatuaje.

 

 

ATENȚIE: Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: