Daniela Cîmpean şi Marcel Luca, interesaţi de construcţiile din sănătate şi calitatea spaţiului medical. Și nu abandonează ideea construirii unui spital judeţean nou

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, dna Daniela Cîmpean, şi vicepreşedintele Marcel Luca au participat miercuri, 19 octombrie, la Forumul Internaţional Building Health Bucharest 2016, eveniment dedicat investiţiilor în construcţiile de sănătate şi calităţii… spaţiului medical.

Demn de precizat, la evenimnet au participat arhitecţi, proiectanţi, constructori, manageri din sănătate, reprezentanţi ai administraţiei publice, investitori din sectorul public şi din cel privat, specialişti din mai multe ţări. În cadrul forumului s-au prezentat bune practici şi studii de caz despre proiectarea, construcţia şi modernizarea spaţiilor medicale. 
„Forumul International Building Health Bucharest 2016 a 
reprezentat pentru Consiliul Judeţean Sibiu o oportunitate extraordinară de a lua contact cu exemple de succes şi bune practici care să ne ajute să facem cele mai bune alegeri în demersul ambiţios pe care ni l-am propus pentru acest mandat: construcţia unui spital judeţean nou. Ne dorim să punem în practică cele mai bune soluții pentru noua investiție şi să învățăm din experiența participanţilor la acest forum. Am văzut cum se construieşte în Danemarca un spital regional care va fi inaugurat în 2020 şi cum a fost modernizat cel mai vechi spital din Marea Britanie. Considerăm benefică organizarea acestui forum internaţional care este de un real folos pentru administraţia publică locală din România”, a declarat preşedinta Daniela Cîmpean.

Nu puțin lucru, tot în cursul lunii octombrie, șeful forului administrativ judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, împreună cu Rodica Ţîrlea, şef Serviciu Administraţie Publică Locală şi Coordonare Spitale, au luat parte la Conferinţa Naţională de Farmacoeconomie şi Management Sanitar, organizată în Tîrgu Mureş şi la care au participat experţi din Cehia, Slovacia şi Ungaria. Interesul conducerii Consiliului Judeţean Sibiu l-a constituit modulul „Management sanitar – reorganizarea reţelei de spitale publice”.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: