De ce să alegi o mașină în leasing atunci când ai nevoie de ea în scop profesional

vanzari auto business lease

Dacă ai o afacere care necesită deplasări pe teren, deținerea unei mașini este esențială. Achiziționarea unei mașini cu scop profesional trezește multe semne de întrebare. Dacă nu ai posibilitatea de a efectua o astfel de achiziție cu banii jos, este necesară o variantă rentabilă. De aceea trebuie să iei în calcul toate variantele care există.

O alternativă la plata cu banii cash este leasingul. Leasingul auto reprezintă o modalitate tot mai aleasă de către mulți oameni de achiziționare a unei mașini.

Câteva avantaje de care ar trebui să știi înainte de a lua o decizie

Flexibilitate

Cumpărarea unui automobil în leasing vine cu un mare avantaj din punct de vedere al flexibilității. Această flexibilitate se manifestă prin condițiile contractuale. Contractul oferă flexibilitate în ceea ce privește termenele de plată, valoarea reziduală și avansul. În cazul leasingului, termenele de plată pot fi lunare, semestriale sau sezoniere. Astfel, serviciul este adaptabil profilului fiecărui client.

Pentru a intra în posesia vehiculului de care ai nevoie, nu este necesar să dispui de un buget. Efortul financiar este minim. În majoritatea cazurilor avansul este de 0%, clientul trebuind doar să plătească ratele. De asemenea, nu vei avea grija impozitelor și a taxelor de înmatriculare. În general, acestea sunt incluse în prețul pe care va trebui să-l achiți pentru folosirea mașinii.

Birocrație puțină

Spre deosebire de alegerea unui credit, leasingul necesită foarte puține proceduri birocratice. În acest mod scapi de o mulțime de griji, salvezi timp și te poți focusa pe business-ul tău. Firma care se ocupă de leasing îți va asigura toate condițiile prin contract. Aceștia se vor ocupa de toate aspectele administrative care țin de deținerea automobilului. Tu nu vei fi nevoit să umbli să plătești diversele taxe obligatorii, ci doar chiria lunară pentru mașina respectivă. În plus, toată procedura contractuală se poate efectua și online prin sistemele companiilor de leasing.

Disponibilitate

Atunci când alegi să iei o mașină în leasing, aceasta se va plia pe nevoile tale. În funcție de evoluția afacerii tale, nevoile se mai pot schimba. Nu e nevoie să-ți faci griji în acest sens. Dacă vei avea nevoie de alt vehicul sau de mai multe, compania de leasing te va salva. Chiar dacă noile tale cerințe vor fi diferite de cele inițiale, contractul se poate modela astfel încât să nu existe probleme. Vei rezolva situația simplu, rapid și ușor.

În cazul unei avarii, nu este nevoie să intri în panică. Îți poți continua activitatea profesională liniștit. Firma de leasing îți va oferi altă mașină pe durata efectuării reparațiilor necesare. De asemenea, contractul asigură o mentenanță permanentă a mașinilor. Pentru astfel de beneficii, vânzările auto de la Business Lease sunt un adevărat ajutor pentru afaceri. Orice neplăcere ar apărea, firma de leasing se va ocupa de rezolvarea problemei.

Leasingul reprezintă o soluție avantajoasă în funcție de activitatea economică desfășurată. Pentru intrarea în posesie a unei mașini prin acest mod pot opta și persoanele fizice și cele juridice. Înainte de luarea unei decizii trebuie să iei în calcul toate nevoile tale și aspectele contractuale.

 Sursa foto: Pexels.com.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: