DE COLECȚIE: INSTANTANEE FITS… surprinse de LOUIS GUERMOND

Fotografia e o reacţie imediată care conturează meditaţia.Henri Cartier-Bresson )

 

FOTOGRAFIA?… Amintire. Memorie. Cunoaștere. Documentare. Știință. Aptitudine. Măiestrie. Îndemânare. Perseverență. A picta cu lumină. A crea. A vedea. A descoperi. A identifica. A ilustra. A transforma. A proiecta. A defini. A ști.Geometrie. Inspirație. Amalgam de emoții. Expunere. Sentimente. Trăiri. Suflet. Viață. Chip. Oameni. Încredere. Curaj. Voință. Talent. Artă. Artist. Dedicație. Ambiție. Dragoste. Constanță. Pasiune. Culori. Expresivitate. Portret. Privire. Coordonare. Sincronizare.

 

 

Cum vă spuneam nu o dată, magnificul Festival Internațional de Teatru de la SIBIU poate fi tradus, dincolo de esența evenimentelor, dincolo de celebrarea EXCELENȚEI prin fiece gest, spectacol, lectură… ca o adevărată ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE, un loc în care momentele savuroase stârnesc privirile, admirația și… obiectivele aparatelor de fotografiat, pentru că aici, la FITS, totul merită imortalizat, memorat, aplaudat. Pentru că… e FITS, pentru că spectacolul, în sine, e trăire, emoție, lumină, speranță, care transpar chiar și din fotografii… Care par să facă și ele spectacolul lor. La înălțime!

Neobosit, inspirat și mereu gata să ne ofere leac pentru ochi, prietenul nostru Louis Guermond ne oferă, din nou, o colecție de imagini în care dăinuie… efervescența acestui fenomen de talie mondială, care acum împlinește 23 de ani.

 

 

Fotografia este arta de a fura timpului o firimitură de clipă, sau, poate că e un limbaj ori…  o vrajă care pune în fascinație culorile, subiectele… pentru a le dărui nemurirea…

Dovada? IMAGINI DE COLECȚIE de la actuala ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: