De-o varsta cu… Unirea! Decana de varsta din Copsa Mica, premiata de Primarie!

Vineri, 6 decembrie 2013, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei a sărbătorit-o pe cea mai vârstnică cetăţeană. La cei 95 de ani, doamna Nistor Filofteia, a avut oaspeţi de seamă: din partea primăriei: Primarul dar şi câţiva reprezentanţi ai Serviciului de Asistenţă Socială, Pompierilor Voluntari, Sfatului Bătrânilor, etc. Bătrânica a primit în dar o diplomă de onoare, un tort şi un buchet de flori. Nu au lipsit, desigur, cuvintele frumoase, îmbrăţişările şi… aplauzele pentru o viaţă dusă cum se cade. Cu credinţă şi bună înţelegere.

Cu voia lui Dumnezeu, aproape un secol de viaţă a trecut peste doamna Nistor, azi având alături de ea membrii întregii familii (fiica, nepoţi şi strănepoţi).

 Aşa cum se precizează în comunicatul remis de Primăria Copşa Mică, bucuroase că Bunul Dumnezeu i-a hărăzit zile cu sănătate şi o minte ageră până la această venerabilă vârstă, autorităţile locale din Copşa Mică, prin reprezentantul lor oficial, primarul TUDOR MIHALACHE, i-au urat un călduros 'LA MULŢI ANI !' doamnei Nistor Filofteia. Fireşte, în numele tuturor copşănenilor care iată, au ocazia să îşi cinstească pe cei ce le pot fi lecţii de viaţă.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: