De ras sau de plans?!!! Invatamantul romanesc o ia razna?

Subiectul 4 (ăsta îl fac în plus): Eu m-am îndrăgostit de colega de bancă care are un funduleţ obraznic rău de tot. Este blondă amestecat cu brunetă, este îmbrăcată în pantaloni albi, o gecuţă sexi şi o bluziţă maro mai strâmtă. Este frumuşică la faţă. Şi vă daţi seama că aţi face ceva cu ea”, notează elevul.

Nu lipseste si precizare si finalul… “apoteotic”:

Şi asta a fost lucrarea mea, sper să-mi daţi şi mie un punct, pentru impresie artistică. Vă pup dulce. Şi mai ales dacă sunteţi profesoare şi tinere. Dacă sunteţi profesor, nu vă mai pup. Vă iubesc. Pa”.

Din nefericire, pe seama acestei teze de BAC (proaspata, ca e de-acum) s-au amuzat mai multi colegi din mass-media care au si dat un verdict: o teza “amuzanta”. Oare?! Va ganditi, dragilor, cum va arata tanarul asta angajat intr-un post oarecare?! Ce grad de responsabilitate va avea? Cum va reactiona? Ce educatie va da propriilor copii? Cum se va implica sa faca ceva pentru comunitatea in care traieste, pentru societate?! Eu nu gasesc nimic amuzant Chiar nimic! Ba mai mult, ma ingrozeste tupeul, lipsa de cultura si “arta” lui de a se da mare cu vorbe goale dominate doar de obsesii sexuale. Si daca si profesorii care au corectat (ces a corectezi la asa mizerie?!) s-au amuzat, atunci e si mai trist. FOARTE TRIST! Atunci, nu mia e o vorba in vant ca in invatamntul romanesc e DEZASTRU…

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: