Decizie… socanta! Nu va mai fi obligatorie trusa medicala AUTO! (Suntem prea prosti s-o folosim!)

Cel putin… ciudat, daca nu cumva socant! Parlamentarii nostri sutin ca şoferii nu mai trebuie sa isi doteze maşinile cu truse medicale şi extinctoare. Aleşii susţin că trusele medicale nu pot fi folosite de conducătorii auto pentru că aceştia nu au cunoştinţe în domeniu.

De asemenea, parlamentarii spun că extinctorul nu poate fi folosit pentru stigerea incendiilor, pentru că are o capacitate foarte mică. Totusi, un extinctor e ceva, decat deloc!!!

În aceste condiţii, dacă ne ia maşina foc, parlamentarii suşin că este mai bine să ne îndepărtăm cât mai repede de foc (daca mai apucam!) şi să chemăm pompierii, scriu cei de la B365.

Cat despre trusa medicala, alesii spun ca nu poate fi folosită deoarece şoferii nu au cunoştinţe medicale. Totusi, un banal bandaj poate pune oricine…!!!

Cel mai bine este să se sune la 112 şi să se ceară intervenţia medicilor.

Dar poate ca te julesti, sau ai o banala durere de cap. Pentru asa ceva nu trebuie sa suni la 112! Nici nu vine ambulanta pentru un incident minor. Ba mai mult, te intreaba de la dispecerat daca ai la indemna cele necesare!

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: