Depistați la scurt timp după ce au furat un autoturism / persoana care l-a condus nu deține permis de conducere

images_foto_092019_0000000POLITIIEEE

La data de 5 septembrie, în jurul orei 13.30, prin apel 112, Secția nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism. Potrivit IPJ Sibiu, o femeie din localitatea Racovița a sesizat furtul din garaj al unui autoturism.

 

Echipă operativă s-a deplasat imediat la fața locului, fiind totodată, declanşate procedurile specifice pentru astfel de situații, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, inclusiv darea în urmărire la nivel naţional a vehiculului.

Numai câteva ore mai târziu, polițiștii din Tălmaciu au depistat autoturismul pe raza de competență. În mașină erau trei persoane de sex masculin.

În urma cercetărilor și verificărilor de rigoare, polițiștii au constatat faptul că cele trei persoane de sex masculin, în vârstă de 18, 19 și 22 de ani, ambele domiciliate în Mârșa, au sustras autoturismul.S-a concluzionat că tânărul de 18 de ani este cel care l-a condus pe drumurile publice fără a deține, însă, acest drept, nefiind posesor de permis de conducere.

În momentul de față, Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, iar în ceea ce-l privește pe tânărul de 18 ani și pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Împotriva tinerilor de 18 și 22 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: