Despre ABERATIE, in cateva cuvinte! Romani, luati-va copiii si duceti-i la padure, sa culeaga flori! Sa NU VADA reclamele cu strigoi, sicrie sau biscuiti care te provoaca sa “faci sex in doi”

 

Nu inteleg de ce unii tin inadins sa distruga tot ce a mai ramas din Romania. Nu ma refer nici la politicieni, nici la curente dau influente externe, ci la unii dintre noi care par otraviti intr-atat incat sa ne otraveasca si pe noi, si educatia pe care ne sfortam sa o readucem acolo unde ii este locul, si credinta si viitorul.

Bantuie (ca sa pastrez, cumva, campul lexical al unei reclame aberante… ca sa ma exprim, totusi decent) de ceva vreme o reclama la niste biscuiti (a se presupune destinati copiilor si adolescentilor). Da, dar textul e MORTAL: adica oribil. Se vorbeste de vampiri, de provocarea (in cazul ca mananci acei biscuiti) sa “faci sex in doi”… Un alt efect, conform textului, ar fi ca ai tine “la rece, in sicriu” dulciurile si bautura… Sa nu mai spun ca animatia care insoteste reclama e teribil de hidoasa (este mai mult decat cea mai cumplita “estetica a uratului”), care poate crea cosmaruri, nicidecum placere. CNA-ul nu vede, nu aude, nici gura nu- miroase?! Sau, poate ca le plac celor de cla CNA… monstri, vampirii, iar acest tip de… ‘educatie’ violenta si dezolanta o fi pe placul celor care ar trebuis a filtreze cat de cat ce apare la tv??? Am vazut clipul asta de mai multe ori, cu intentia de a fi atenta la text. Prima data am crezut ca ma insel… dar nu. Din nefericire, acesta circula libera si nesabuita pe ecrane. Ne bantuie. Unde esti dle, ministru al EDUCATIEI? Unde esti tu, BISERICA, unde esti dumeata, educatorule??? Tacerea mioritica nu e de aur!

Pe aceasta cale dac apel la bunul simt al romanilor, la cei 7 ani de acasa ai romanului de rand, la profesorii si invatatorii care inca isi pastreaza verticalitatea sa faca un demers serios impotriva unor asemenea aberatii care inunda programele tv. Fac acest lucru in calitate de mama, de om, de jurnalist. In cazul in care tagerea si ignoranta vor binevoi sa ramana libere si neprihanite…, romani, luati-va copiii, duceti-i la padure sa culeaga flori, duceti-i in livada sas culeaga prune, sa le spele la izvor si sa manance pe saturate, dar luati-i din fata televizorului!!! pentru Dumnezeu!

Promovand si acceptand asemenea “minuni”, cream un precedent. Si daca ne vom strica, sa nu zicem nici “miau”!

Apropos, UNDE ESTI TU, TEPES, DOAMNE???…

Parere: daca acceptam asa ceva in fata copiilor nostri, nu cred ca mai are rost sa ne inghesuim si sa ne batem in pelerinaje la marile sarbatori crestine, unde si asa, multi merg de dragul aglomeratiei si a celor 2-3 sarmale date de pomana… 

 

sursa foto: youtube.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: